Ervaringen van cliënten

Therapeut HaarlemPsycholoog Haarlem – Gea

5 / 5 sterren –
“Bij Gea heb ik veel steun ervaren in een niet oordelende maar accepterende omgeving. Hoewel ik bij Gea terecht ben gekomen in verband met relatieproblemen, was de therapie voor mij een persoonlijke ontdekkingstocht.

Daardoor ben ik nu in staat om negatieve overtuigingen en patronen te herkennen, zodat deze mijn leven niet meer bepalen. De therapie heeft mij geleerd om anders om te gaan met angst en schuldgevoelens en om mijzelf te accepteren.”Psycholoog Haarlem – Gea

5 / 5 sterren –
“Ik heb bij Gea geleerd mijzelf te accepteren en te waarderen door herkenning van mijn kernpatronen. Ze heeft mij laten inzien dat je je angst en pijn kunt ‘omarmen’ waardoor ik emotioneel sterk en positief uit een crisissituatie ben gekomen.”Psycholoog Haarlem – Gea

5 / 5 sterren –
“Als persoon is Gea doortastend en integer. Het succes van mijn traject lag hem vooral in het gegeven dat Gea volledig zichzelf is en een kritische blik heeft. Je kunt haar niet om de tuin leiden met mooie praatjes, zeg maar.

Ik kwam met een voor mij ingewikkelde hulpvraag bij Gea. Ik heb het proces waarin ze mijn begeleider was als heel mooi, soms pittig, maar veelal zeer verhelderend ervaren. Mijn hulpvraag is meer dan beantwoord. En ik heb methoden en inzichten aangereikt gekregen die ik dagelijks gebruik.”
Therapie HaarlemPsycholoog Haarlem – Liesbeth

5 / 5 sterren –
“Ik heb dit kortdurende traject bij Liesbeth als heel fijn ervaren. Ik kwam binnen met heel veel (onverwerkt) verdriet, onrust en zwaarte op het gebied van ongewenste kinderloosheid. Na een aantal gesprekken met Liesbeth ging ik de deur uit met een gevoel van positiviteit, kracht, luchtigheid en een liefdevol gevoel voor mijzelf.

Liesbeth is een hele fijne, warme vrouw. Ik voelde mij direct op mijn gemak bij haar en in de knusse ruimte waar de gesprekken plaats vonden. Liesbeth kan goed luisteren, vraagt door, legt de vinger op de zere plek en weet een veilige sfeer te creëren. We hebben veel met visualisaties gewerkt wat voor mij heel krachtig en helend heeft gewerkt.”Psycholoog Haarlem – Liesbeth

5 / 5 sterren –
“Liesbeth kan heel goed invoelend luisteren, alsof ik via haar ogen mijzelf kon zien. Zelfinzicht kwam op een natuurlijke manier vrij. Ook veel met haar kunnen lachen.

Vond het bemoedigend dat ze me in het begin uitnodigde om eerst een paar keer wekelijks te komen, opdat we een goed team konden vormen!

Op mijn werk kan ik me nu veel professioneler inzetten en kan meer verantwoordelijkheden aan. Voel me op een sterke manier kwetsbaar. Fijn om te weten dat ik zonodig bij Liesbeth terecht kan.”Psycholoog Haarlem – Liesbeth

5 / 5 sterren –
“Ik heb veel aan de sessies met Liesbeth gehad en kijk er met positieve gevoelens op terug. Het voelt zelfs als een cadeau aan mezelf dat ik de tijd en ruimte heb gecreëerd om bij Liesbeth therapie te volgen.

Het was heel fijn dat ik zonder oordeel mijn emoties de vrije loop kon laten. Soms was het moeilijk en emotioneel, maar het was vooral goed! Ik heb geleerd beter naar mezelf te luisteren en daar ook voor te durven kiezen. Mede door de sessies voel me nu veel rustiger dan een aantal maanden geleden.

Door de fijne huiselijke omgeving en Liesbeths persoonlijkheid voelde ik me vanaf het begin op mijn gemak. Ze liet mij over mijn eigen woorden en oordelen nadenken door ook regelmatig een stilte te laten vallen. Hierdoor kwamen mijn gedachten steeds meer op een rijtje waardoor ik uiteindelijk tot een belangrijke beslissing in mijn leven ben gekomen.”
Therapie HaarlemPsycholoog Haarlem – Olga

5 / 5 sterren –
“Ik vond het alleen al fijn om met iemand over bepaalde onderwerpen te praten. De gesprekken zijn beter geweest dan ik had verwacht. Het contact met jou vond ik erg fijn en vriendelijk en hierdoor durfde ik alles te vertellen.”Psycholoog Haarlem – Olga

5 / 5 sterren –
“Olga is een fijne en kundige gesprekspartner. Voelt op het juiste moment aan wat je nodig hebt.

De gesprekken waren eye-openers en fijn om te ervaren dat je niet moet, maar ook mag en/of wil.”Psycholoog Haarlem – Olga

5 / 5 sterren –
“De gesprekken gaven mij inzicht in mijn situatie en worstelingen. De handvatten hielpen mij om mijn doelen te gaan bereiken. Dank Olga.”
Wil jij ook verandering?

Neem contact op
Meer over:

Psycholoog Haarlem - Home

Psycholoog Haarlem

Wij zijn Gea, Liesbeth en Olga. Bij Psycholoog Haarlem kun je terecht voor therapie, coaching en relatietherapie.

Gea is gespecialiseerd in relatietherapie, rouwverwerking, verlatingsangst, bindingsangst en hechting.

Liesbeth is gespecialiseerd in lichaamsgerichte therapie, onvervulde kinderwens, stress en zingeving.

Bij Olga kun je terecht met allerlei klachten, voor ACT-therapie en relatietherapie.

Psycholoog Haarlem >>

Relatietherapie

Relatietherapie

Wanneer je in je relatie tegen problemen oploopt waar jezelf niet meer uit komt, dan kan relatietherapie uitkomst bieden.

Relatietherapie >>


Therapeut Haarlem Therapie Haarlem Therapie Haarlem
Neem contact op

✔ Snel een eerste afspraak
✔ Therapie en relatietherapie
psycholoog haarlem Psycholoog Haarlem
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 9 reviews
Wij zijn aangesloten bij en/of:

logo-nfg-vit-rbcz
psycholoog haarlem Therapie bij Gea
Spaarne 112
2011 CM Haarlem
psycholoog haarlem Therapie bij Liesbeth
Spaarne 112
2011 CM Haarlem
psycholoog haarlem Therapie bij Olga
Fonteinlaan 5
2012 JG Haarlem
Top