Over ons

Therapeuten Haarlem

Therapeut Haarlem

Gea

Ik ben opgeleid tot Integratief Psychotherapeut aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam, en aangesloten bij de VIT en RBCZ. Mijn AGB-codes zijn 90-041657 (zorgverlener) en 90-50473 (praktijk).

Na mijn opleiding heb ik ieder jaar bij- en nascholingen gevolgd, waaronder een relatietherapietraining, trainingen op het gebied van verliesbegeleiding, EMDR (bij angsten en trauma’s) en de opleiding Systemisch werk (familie- en organisatie-opstellingen).

In mijn werk als therapeut en trainer begeleid ik individuen en groepen op een doortastende, persoonlijke én professionele wijze en met een gezonde dosis humor.

Contact met Gea >>

Therapie Haarlem

Liesbeth

In 1999 ben ik in therapie gegaan bij een biodynamisch therapeut. Het was als thuiskomen. Ik ben lange tijd bij haar geweest en heb ontzaglijk veel geleerd. Het woord ‘therapie’ doet het proces eigenlijk te kort; ik had meer het gevoel dat er een wijze vrouw met mij meeliep, iemand die me prikkelde en steunde om meer en meer mezelf te worden.

Daarmee kwamen mijn leven en de wereld er heel anders uit te zien. Wat me vooral in het biodynamische werk aansprak was de focus op het lichaam. Eerder had ik ervaren dat alleen praten over mijn problemen me niet echt verder hielp. Pas toen ik mijn lijf erbij ging betrekken vielen er dingen op hun plek, kreeg ik inzichten en ideeën die echt verschuivingen teweeg brachten.

Ik ben opgeleid aan het Nederlands Instituut voor Biodynamische Psychologie in Amsterdam. Daarnaast heb ik verdiepende cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van lichaamsgerichte therapie, kinderloosheid, zelfcompassie, mindfulness en meditatie.

Contact met Liesbeth

Therapie Haarlem

Olga

Ik ben gediplomeerd en erkend Psychosociaal Counselor (HBO Psychologie & Communicatie SRNO). Ik ben ook gecertificeerd voor de Acceptance and Commitment Therapy (ACT-professional en trainer) en extra geschoold in onder andere zelfcompassie; slaap en slaapproblemen; HSP volwassenen.

In mijn leven ben ik altijd nieuwsgierig en geïntrigeerd geweest naar hoe het komt dat wij als mens doen wat we doen en hoe we dat doen. En, wat heeft een mens nodig om het anders te kunnen doen als hij/zij dit wil?

Inmiddels hebben kennis, zelfinzicht en zelfcompassie mij de antwoorden gebracht, leidend tot een positieve ontwikkeling in mijn leven. Iets wat ik iedereen gun en waar ik, als psychosociaal counselor, jou dan ook graag bij begeleid!

Contact met Olga
Meer over:

Psycholoog Haarlem - Home

Psycholoog Haarlem

Wij zijn Gea, Liesbeth en Olga. Bij Psycholoog Haarlem kun je terecht voor therapie, coaching en relatietherapie.

Gea is gespecialiseerd in relatietherapie, rouwverwerking, verlatingsangst, bindingsangst en hechting.

Liesbeth is gespecialiseerd in lichaamsgerichte therapie, onvervulde kinderwens, stress en zingeving.

Bij Olga kun je terecht met allerlei klachten, voor ACT-therapie en relatietherapie.

Psycholoog Haarlem >>

Relatietherapie

Relatietherapie

Wanneer je in je relatie tegen problemen oploopt waar jezelf niet meer uit komt, dan kan relatietherapie uitkomst bieden.

Relatietherapie >>


Therapeut Haarlem Therapie Haarlem Therapie Haarlem
Neem contact op

✔ Snel een eerste afspraak
✔ Therapie en relatietherapie
psycholoog haarlem Psycholoog Haarlem
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 9 reviews
Wij zijn aangesloten bij en/of:

logo-nfg-vit-rbcz
psycholoog haarlem Therapie bij Gea
Spaarne 112
2011 CM Haarlem
psycholoog haarlem Therapie bij Liesbeth
Spaarne 112
2011 CM Haarlem
psycholoog haarlem Therapie bij Olga
Fonteinlaan 5
2012 JG Haarlem
Top